Wie ben ik?

Maarten als mens

Levensgenieter én serieus, mensenmens én denker, altijd op zoek naar meer inzicht en levenswijsheid. Liever geduldig en resultaatgericht dan met grote stappen snel thuis. Toegankelijk en begrijpend, maar soms een tikje dominant. Rationeel maar met een goede gut-feeling. Prikkelend en confronterend, maar ook ondersteunend en coachend. Geboeid door de psychologie van de mens maar ook van de inhoud – ik wil begrijpen hoe iets werkt.

Maarten van den Bosch 2
Maarten van den Bosch

Maarten als manager

Klantgericht en kwaliteitsgericht. Ik breng structuur, voorspelbaarheid en flexibiliteit om goed met dynamiek in de omgeving om te gaan. Ik wil eerst samen een toekomstvisie creëren voordat ik begin te veranderen, want zonder perspectief zullen mensen niet mee willen doen. Ik los problemen op omdat ik me in de inhoud vastbijt én goed luister naar mensen die er verstand van hebben – niet alleen naar de mensen die er een mening over hebben.

Ik hou er van mensen uit te dagen en verantwoordelijkheid te geven. Mijn brede ervaring zorgt ervoor dat ik de juiste vragen kan stellen en geen speelbal wordt van ‘kan niet’-argumenten.

Mijn opleidingen

Doctoraal Bedrijfseconomie

Universiteit van Tilburg

Master of Information Management

TIAS/NIMBAS en Washington University, St. Louis, USA

Master of Marketing

TIAS/NIMBAS

Diverse managementtrainingen

Diverse ICT-opleidingen

Benieuwd naar mijn ervaring?